Wil jij eindelijk waarmaken wat er in je zit?

Wat is RTT?

RTT staat voor Rapid Transformational Therapy, en is ontwikkelt door de wereldberoemde hypnotherapeut Marisa Peer. De therapie wordt snel bekender, vanwege de snelle (rapid) en blijvende (transformational) resultaten. Het is een combinatie van hypnotherapie, psychotherapie, NLP en cognitieve gedragstherapie, en maakt gebruik van de kracht van het onderbewustzijn. Want zo’n 95% van wat jij doet, denkt en voelt, is gebaseerd op ingesleten patronen en overtuigingen in je onderbewustzijn. Dáár is dus ook de plek waar je wil veranderen. Zodat de blokkades die jou nu nog in de weg zitten, voorgoed verleden tijd zijn.

Het mooie aan RTT is dat het een zachte methode is, die snel blijvende resultaten oplevert. In plaats van vele maanden (of zelfs jaren) wekelijks te praten over dat wat je niet wil – en het daardoor soms alleen maar erger maakt – ben je in 1 of 2 maanden klaar. 

In de eerste sessie gids ik jou regelrecht naar de oorzaak, help ik je deze te begrijpen en herschrijven, en installeren we nieuwe overtuigingen. De dag na de sessie ontvang je van mij een audio die jou ondersteunt in je veranderproces. Want ook al maken we de grootste shift tijdens de sessie, de verandering blijft doorwerken en de audio helpt om deze goed te ondersteunen.

Tijdens een diepgaande transformatie door RTT komen er meestal anderen gevoelens of ervaringen omhoog die samenhangen met het topic waarop jij aan het werk bent. Of er zijn nog hardnekkige ‘restjes’ van het topic die ook opgeschoond mogen worden. Daarom heb je na twee weken een 2e sessie, waarin we aan de slag gaan met wat zich aandient.

Hierbij zet ik vaak andere hypnosetechnieken in of Mirroring Hands. 

Het unieke aan RTT

Het unieke aan RTT is dat we niet alleen weghalen waar jij vanaf wil, maar ook zorgen dat daarvoor iets beters in de plaats komt! In veel therapievormen werk je alleen aan je probleem, maar je mind aanleren wat je wél wil voelen en denken, is de helft van de verandering.

Een ander groot voordeel van RTT-proces, is dat je de kracht van je eigen geest leert kennen. Je ontdekt hoe jouw overtuigingen zich hebben gevormd, en daarmee ontdek je ook hoe je dit kan veranderen én hoe je het vastzetten van toekomstige negatieve overtuigingen kunt voorkomen.

Je ziet daardoor de grote én kleine levensgebeurtenissen in een ander licht, je krijgt meer vertrouwen in jezelf en voelt je meer verbonden met je eigen kern. Dit maakt dat je voelt dat je keuzes hebt, en niet een machteloos slachtoffer bent van dat wat je overkomt. Je voelt je lichter en vrijer en je hebt voortaan een tool in handen die je altijd en overal kunt in zetten.

quote ruimte voor goede dingen2

Waarbij kan RTT helpen?

RTT kan je helpen bij de meest uiteenlopende klachten. Zowel emotioneel, mentaal als fysiek. Dit kunnen grote dingen zijn – zoals angst, depressie, verslaving, PMDD of lichamelijke klachten (zoals SOLK) – maar juist ook dingen waar je veel last van ervaart en toch niet direct hulp bij zoekt – zoals uitstelgedrag, gebrek aan zelfvertrouwen, hooikoorts, of spreken in het openbaar.

Is dat niet waar jij last van hebt, of ben jij geen ondernemer, maar spreekt het je aan wat je hier leest over RTT en hypnotherapie? Mail of bel me even. Dan kijk ik of ik je zelf kan helpen, of raad ik een gespecialiseerde collega aan.