Wil jij eindelijk waarmaken wat er in je zit?

Jij bent hier met een reden

Je bent een ondernemer die iets positiefs voor de wereld wil betekenen en een gevestigde business wil opbouwen, maar er is iets dat je tegenhoudt:

Je vind het eng om die volgende grote stap te maken, of dat nou een upgrade is in je aanbod of uit loondienst gaan. Je weet rationeel dat je de skills hebt, en ook dat een grote stap maken voor bijna iedereen spannend is, maar er is iets in jou dat je gewoon helemaal blokkeert. Je wil wel, maar het lukt niet.

Of je bent klaar voor die stap zelf, maar dat je jezelf dan zichtbaar moet gaan maken….brrrr, eng. Want jezelf op de voorgrond zetten, dat is onbekend. Of dat is je afgeleerd. Vroeger, in je jeugd, toen je het probeerde maar genadeloos werd afgestraft. Jij blijft liever in de coulissen staan, lekker veilig en weg uit de spotlights. Want alleen al het idee aan in de schijnwerpers staan, of übehaupt zichtbaar op het spreekwoordelijke podium: je zou nog liever een been breken.

Je hebt waarschijnlijk al veel geprobeerd, van therapie tot coaches, tot persoonlijke ontwikkelingscursussen. Je hebt al je gedachtes en belemmeringe al uitgebreid besproken met je vriend(inn)en, herhaalt positieve mantra’s tot je ze kan dromen en je neemt je elke dag vastbesloten voor ‘dat het vandaag anders gaat’. 

Jij bent een kei in zelfreflectie en rationeel analyseren en hebt al veel nieuwe, helpende inzichten opgedaan. Je wéét inmiddels wel dat het anders kan en toch lukt het niet.

Zet je onderbewustzijn in voor snel resultaat

Waarom veranderen jou tot nu toe niet lukt? Omdat je het probeert met je bewustzijn, en dat werkt niet. Want minstens 95% van wat jij doet en denkt, wordt bepaald door jouw onderbewustzijn. Dus de verandering moet óók plaatsvinden in je onderbewustzijn. 

In een Rapid transformation traject gaan we terug naar de oorzaak van jouw angsten en onzekerheden, en verwijderen we de overtuigingen die jij gaandeweg hebt gevormd en die jou nu blokkeren. Daarna installeren we gedachten en overtuigingen die jou wél dienen, die jou krachtig laten voelen en vol vertrouwen. 

Zodat jij eindelijk, zonder angst en zonder worstelen, die lang verlangde stap zet.

Met als gevolg dat jij je missie kan gaan leven, je passie tot bloei laat komen en zowel jij als jouw klanten dagelijks meer geluk en lichtpunten ervaren.

sea over jou
quote deepest fear

Ook jij kan dit

Na ál die dingen je al hebt geprobeerd, geloof je er eigenlijk niet meer in. Dat je kan veranderen. Dat je die psychische, emotionele of fysieke belemmering ooit nog wegkrijgt. Blijkbaar heb je niet genoeg wilskracht. Of ben je niet goed genoeg.

Maar diep vanbinnen weet je dat het wel kan. Dat JIJ het wel kan. Anders was je dit nu niet aan het lezen. Jij hebt wél de wilskracht, jij bent wél goed genoeg. Er is alleen iets in jou, dat blijft vasthouden aan datgene dat jou belemmert. Omdat het bekend is, of een rol vervult waarvan jouw onderbewustzijn gelooft dat het nodig.

En als je eenmaal weet wat die reden is, waarom iets in jou blokkades opwerpt, uitvluchten verzint, telkens blijft terugvallen in negatieve overtuigingen, gedachten en patronen, dan kun je ook echt iets aan doen. Als jij inziet hoe krachtig jouw onderbewustzijn is, en je die kracht zelf kunt aanwenden om te veranderen, is alles mogelijk.

Je kracht herontdekt

Nadat ik jou help terug te gaan naar de oorsprong van je probleem en daar de blokkades weg te halen, installeren we met jouw eigen input nieuwe, betere gevoelens en gedachten. Na afloop voel je je vrijer, krachtiger en gelukkiger. Er is een last van je schouders af, je kan je figuurlijk en letterlijk vrijer bewegen. Er is minder angst, en meer vertrouwen. Meer vertrouwen in jezelf, in je eigen kracht en kunnen, en daardoor meer vertrouwen in het leven. 

Jouw toekomst voelt weer vol mogelijkheden, mooier en lichter. Je kan eindelijk dingen doen – of juist laten – waar je al jaren van droomt, en dat maakt dat je je energiek en blij voelt.

Je weet nu weer over welke enorm potentieel je beschikt. Nu je hebt ervaren wat jij zelf voor fenomenaals kan doen, lijken voorheen onbereikbare dromen of doelen opeens wél bereikbaar. Je claimt een stuk soevereiniteit terug. Je hebt je kracht teruggepakt en inzicht gekregen in wat voor fantastisch, krachtig mens jij bent.

over jou je kracht terug