Wil jij eindelijk waarmaken wat er in je zit?

Moeiteloos zelfvertrouwen

Jij bent ondernemer geworden omdat jij een passie hebt voor wat je doet. Jij houdt van je werk. En je hebt in je leven al bewezen dat je enorm veel voor elkaar kan krijgen. Maar toch lijkt dat niet uit te maken voor dat stuk onzekerheid waar je telkens tegenaan loopt:

 • Het idee dat het een kwestie van tijd is voor jouw klanten je door hebben, en inzien dat je eigenlijk niet goed genoeg bent.
 • De angst dat die volgende stap je niet gaat lukken, terwijl die stap écht nodig is om je onderneming te laten groeien.
 • Die zwetende handen of verhoogde hartslag als je moet spreken voor een groep, ondanks dat jij met je hoofd wel weet dat je voldoende kennis hebt.
 • Uitstelgedrag in de vorm van die ene gewoonte – ja, die gewoonte waar je nu aan denkt 😉

Klinkt dat bekend?

Jouw blokkade

Waarschijnlijk heb je al meerdere dingen geprobeerd. Een coach, of zelfs meerdere. Allerlei cursussen en webinars. Doe je aan zelfreflectie, analyseer je grondig wat je doet, wanneer en waarom. Of heb je een traject met een psycholoog achter de rug. En toch ben je niet af van datgene dat jou blokkeert. Dat patroon of die gewoonte die ervoor zorgt dat jij je omzetdoelen niet haalt (of ze niet eens durft te stellen), dat jij niet het aantal klanten hebt dat je wil hebben, of dat jij het woord vooral niét wil nemen in een groep.

Gelukkig ben je nu hier. Want de reden waarom al die dingen niet werkten, is geen gebrek aan kunde, wilskracht of doorzettingsvermogen. Maar omdat je met je bewustzijn en ratio aan de slag ging. Terwijl 95-98% van wat jij voelt, denkt en doet wordt bepaald in je onderbewustzijn. Dus dat is waar we die onzekerheid gaan aanpakken.

“Het was verrassend hoe een vastgeroeste overtuiging op een intense en toch ook milde manier voor een groot deel gereset kan worden.”

Suzanne – masseur

MZ lachende foto

Na een Moeiteloos Zelfvertrouwen traject:

 • Voel jij een gegrond, stevig vertrouwen in jezelf.
 • Voel jij je lichter, blijer en meer in balans.
 • Onderneem je makkelijk actie.
 • Stel je grenzen zonder schuldgevoel.
 • Voel je je beduidend meer op je gemak in en voor groepen.
 • Weet je hoe jij je eigen onderbewustzijn kan beïnvloeden.
 • Beschik je over praktische technieken voor zelfregulering op elk moment.

Het traject

Ervaar de kracht en werking van RTT en hypnose. Ontdek de oorzaak van wat je nu nog tegenhoudt, haal die blokkade voorgoed weg, en installeer hoe je je wél wil voelen. Kortom: word de coach van je eigen onderbewustzijn. 

💫 online intake
💫 2 sessies, fysiek in mijn praktijk of online
💫 ondersteunende audio
💫 check-in na 1 week
💫 support waar nodig
💫 eindgesprek

700 EURO (ex. BTW)

De methode

In Moeiteloos Zelfvertrouwen herschrijven we als het ware stukken van jouw codering: datgene waar je vanaf wil halen we weg, en datgene wat je wél wil, installeren we. Of eigenlijk, installeer jij dit bij jezelf. Want ik zorg dat je bij jouw codering kan, ik help jou ontcijferen wat er staat en geef jou de tools om het te veranderen. Maar jij bent in controle bij het herschrijven, en die ervaring – de ontdekking dat jij zelf je gevoelens en gedachten kan beïnvloeden en bepalen – helpt jou de rest van je leven aan meer (veer)kracht.

Ook reik ik je een aantal simpele, mega-effectieve technieken aan, die jij kan inzetten op momenten dat jij lastige gevoelens ervaart als stress, anxiety, onrust of zenuwen. Deze oefeningen zijn snel en eenvoudig, zodat ze ook écht bruikbaar zijn (ons nadenkende brein gaat namelijk offline bij stress).

Zoom screenshot

De sessies vinden online plaats, of

praktijk interieur

in mijn praktijk aan huis in Oss.

Extra begeleiding

In 9 van de 10 gevallen vindt de door jou gewenste shift in 2 sessies plaats. Soms spelen er echter complexe issues of trauma’s mee, waardoor je na het traject behoefte hebt aan een stukje extra begeleiding. Voor een losse sessie na een traject hanteer ik de prijs van € 180,-