Wil jij eindelijk waarmaken wat er in je zit?

ondernemen zonder angst

Wat houdt jou tegen bij het realiseren van je droombedrijf?

De angst om te falen? Of juist de angst voor succes?
Gebrek aan zelfvertrouwen of geen goede prijzen durven vragen?
Het knagende gevoel dat jij toch nooit gaat bereiken wat je wil, omdat ‘het niet voor je is weggelegd’?
Of die continue rugpijn die jou zoveel energie kost, dat je bang bent dat je je bedrijf nooit echt van de grond gaat krijgen?

Het goede nieuws is dat veranderen makkelijker is dan je denkt. 

Door de oorzaak van die angst op te sporen en deze met wortel en al weg te halen, maken we het pad snel en simpel vrij voor wat je wél wil. 

Je lichter voelen. Gelukkig. Krachtig. Vrij. Weg met die onrust. 100% jezelf durven zijn én laten zien. Jij mag het zeggen. 

driehoeken homepage

klinkt dit bekend?

  • Stel jij je doelen en dromen telkens uit, omdat ‘het toch niet gaat lukken’?
  • Frustreert het je dat er méér in je zit, en je het maar niet voor elkaar krijgt om dat eruit te laten komen?
  • Baal je van die hartkloppingen en klamme oksels als jezelf moet voorstellen in een groep?
  • Blijft je onderneming promoten HET grote struikelblok, omdat het te eng voelt om jezelf te laten zien?
  • Of zijn jouw blocks niet mentaal, en is het die vermoeiende, frustrerende, tot nog toe niet te verhelpen pijn, die jou in de weg zit? Migraine, rugpijn, schouderpijn of iets anders?

Dit kan dus anders! En daar zijn geen tientallen therapiesessies voor nodig. Veranderen kan eenvoudig en snel. Ook als je er al jaren last van hebt. 

En die kans is groot, want de meeste mensen die ik help, hebben al veel geprobeerd of weten al jaren dat ze ‘er iets aan zouden willen doen’. Dus als jij denkt dat je er maar mee moet leren leven (dat hoeft niet), dat het aanstellerij is (dat is het niet) of van iedereen hoort dat je ‘gewoon moet doorpakken’ (zo werkt het niet), stel je dan eens voor:

driehoeken wit homepage

stel je eens voor

  • Hoe ziet jouw leven eruit als jouw grootste blokkade weg is?
  • Wat is er mogelijk als je niet meer twijfelt aan jezelf?
  • Waar zie jij jezelf over één jaar, als die blokkade weg is en je ook zeker weet dat die nooit meer terugkomt?
 
Als jij je dat kan voorstellen, kan je het waarmaken. En ik doe niets liever dan jou daarbij helpen. Want ik weet dat als jij doet, waar jij goed in bent – of dat nou is als zelfstandig ondernemer of professional in een organisatie – dat jij impact maakt, positieve dingen realiseert en liefdevoller naar jezelf en anderen door het leven gaat. En dat de wereld daar een mooiere plek van wordt. 
driehoeken wit homepage

reviews

Het traject met jou heeft mijn onderbewuste geopend en ik heb strategieën (pijn) die mij in het verleden hebben beschermd los kunnen laten, omdat ze mij nu geen dienst meer bewijzen. 

En nog iets bijzonders. Mijn horloge leest mijn hartslag af en mijn gemiddelde hartslag in rust is in de afgelopen maand met 10 hartslagen per minuut gedaald en mijn hrv is ook verbeterd. Naast mijn gevoel dus ook nog cijfers die aantonen dat er verandering is.

Sam | ondernemer
schouder- en rugpijn

Mentaal heb ik echt een stap gemaakt en ben mijn waarde gaan zien. Ook voel ik me veel gelijkwaardiger en kan ik zien dat als er dingen niet goedlopen het een gedeeld probleem is en niet mijn probleem.

Ik heb het als zeer waardevol en prettig ervaren. Ik ben echt gehoord en jij hebt me op een andere manier laten kijken naar mezelf en naar anderen. Ik voel me echt een “ander mens”. Ik ga op een andere manier met anderen en nog belangrijker met mezelf om. Ik zie ook dat sommige dingen niet van mij zijn, maar van anderen. Ongelooflijk wat wij samen in zo’n korte tijd bereikt hebben. Ik voelde me ook heel veilig bij jou en heb me daardoor echt “bloot” gegeven. Dit vond ik soms eng, maar ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb.

Matthew | principal architect 
zelfbeeld

Iets hield me klein op zakelijk gebied en ik wilde graag weten wat dat was omdat het me belemmerde in groei van m’n bedrijf.
RTT gaf me in 1 sessie al duidelijkheid en de begeleiding van Ayalies in de weken erna zorgden ervoor dat ik echt stappen heb kunnen zetten. De op maat gemaakte audio is een feest om naar te luisteren en geeft m’n zelfvertrouwen telkens een enorme boost!

Sofia | ondernemer
zichtbaarheid onderneming
driehoeken homepage

eindeloos effect

Als jij van je angst af bent, voel je je weer vol vertrouwen. Ben je blij met jezelf en weet je dat jij het waard bent om jezelf te zijn. Om jezelf te laten zien, om grenzen te stellen, om van je te laten horen. Je onrust is weg, je gehaastheid. Woorden als vrijheid, geluk en verbinding zijn niet alleen meer woorden, maar daadwerkelijk gevoelens. 

Het rimpeleffect is eindeloos. Naar buiten toe, naar je omgeving, én naar binnen, in jezelf. Want als bij jou de weg vrij is om weer helemaal jezelf te zijn, verandert jouw leven blijvend. Je bent niet meer afhankelijk van de dingen die je overkomen: jij weet dat je de kracht hebt om zelf te bepalen hoe jij daarmee omgaat. Of om er iets aan te doen.

Je hebt ervaren hoe je zelf je gedachten en gevoelens beïnvloedt, en elke keer dat je dat bewust doet, wordt de volgende keer makkelijker. Zo versterk jij keer op keer je eigen succeservaringen en wordt de positieve invloed op jezelf en je omgeving groter en groter.