Wil jij eindelijk waarmaken wat er in je zit?

GRATIS Online workshop

Meer zelfvertrouwen in een uur

Kan jij wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken, in hoe jij opdaagt voor jezelf, je bedrijf of je klanten? 
Zijn er nog acties die jij vóór einde jaar wil inzetten, maar waar je niet aan begint omdat je bang bent dat het toch niet gaat lukken?

Doe dan mee aan de gratis online workshop ‘meer zelfvertrouwen in een uur’:
~  vrijdag 8 december
~  om 10:00 of 19:30

Ik meld me aan voor de workshop op 8 december:

Dit levert de workshop je op:

Na dit uur begrijp je beter waar jouw onzekerheid vandaan komt, waarom het niet aan jou ligt dat veranderen soms onmogelijk voelt, en het belangrijkste: je hebt ervaren dat veranderen ook heel makkelijk kan zijn. Want je gaat een shift in je onderbewustzijn maken waardoor je direct meer zelfvertrouwen hebt.

Dit doen we via een groepshypnose waarin jij je eigen interne hulpbronnen aanzet en een verandering teweegbrengt precies op de plek waar nu jouw onzekerheid zit: in je onderbewuste.

En als je nu denkt ‘eeeh…hypnose?’, no worries, het heeft niets te maken met wat in hypnoseshows wordt gedaan. Want die zijn…precies: voor de show 😉 Wat we in de workshop gaan doen is te vergelijken met een geleide meditatie. Met als verschil dat we van de ontspanning gebruik maken om soepel en snel een stukje onzekerheid uit te gummen en een stukje zelfvertrouwen bij te schrijven.

En wat extra gaaf is: je onderbewustzijn trekt zich niets aan van eindtijden. Dus we starten een veranderproces dat blijft doorwerken tot ver na ons uurtje samen.

Wil jij hier bij zijn?

Meld je dan aan voor één van de tijden op 8 december. Na aanmelding ontvang je een email met de zoom-link.
Als je vragen hebt, reply dan op de email of gebruik het contactformulier.