Wil jij eindelijk waarmaken wat er in je zit?

GRATIS online workshop

Change your habits - movie style

Hoe staat het met jouw goede voornemens? Lukt het met je eigen maken van die ene nieuwe gewoonte? Of is het lastiger dan je hoopte. Heb je je misschien al erbij neergelegd dat het deze ronde niet gaat lukken. 

Gelukkig is er een simpele tool waarmee je die nieuwe gewoontes bij jezelf kan installeren. Helemaal zelf, no therapist or coach needed. Nou ja, wel om het je aan te leren. Maar als je deze superkracht eenmaal hebt ontdekt, dan houd niets of niemand je meer tegen 😉

9 februari 20:00u

Vind jij het ook zo vermoeiend dat, telkens als jij iets wil veranderen zoals:

 • duidelijker je grenzen stellen
 • steviger in jezelf staan
 • minder nadenken en sneller doen
 • een betere werk-privé balans hebben
 • gefocuster werken

 

het een worsteling is om in de realiteit neer te zetten? Je intentie staat als een huis, mogelijk heb je zelfs een plan van aanpak, en de eerste drie dagen ben je er ook echt serieus mee bezig.

Maar daarna nemen je oude gewoontes het weer over. Ontbreekt de tijd en focus. Of ben je gedesillusioneerd omdat ‘het toch nooit gaat lukken’.

Dat komt doordat gewoontes lastig te veranderen zijn met alleen wilskracht.
Het vergt dan herhaling, herhaling, herhaling, om je patronen blijvend te veranderen. En voor de duidelijkheid: gevoelens zijn ook patronen. Anxiety, onzekerheid, neerslachtigheid – het zijn allemaal overbekende wegen in je hoofd, die te makkelijk zijn om te blijven nemen.

Wat als je die wegen kan onderbreken? En eenvoudig nieuwe wegen kunt maken? Van die patronen en gevoelens waar je wél op zit te wachten.

Dat is makkelijker dan je denkt. Zolang je het maar op de goede plek doet (je onderbewustzijn), in de juiste staat van zijn (hypnose/diepe ontspanning). 

In hypnose kun je eenvoudig veranderingen aanbrengen in je huidige ‘progammering’. Je staat dan extra open voor (je eigen) suggesties en je kunt bij de bron van jouw patronen en gewoontes.

Dus als jij weet wat je wil veranderen, kan je daar zelf mee aan de slag. Praktisch en doelmatig. En omdat je niet diep gaat graven naar oorzaken, kun je dit veilig zelf doen. Je hebt alleen iemand nodig om de techniek aan te leren en daarmee te ervaren hoe simpel en snel het werkt.

Deze techniek leer ik mijn cliënten ook in een traject. Want je zal in het leven altijd lastige dingen blijven tegenkomen. En hoe graag ik ook help, ik heb nog liever dat iemand na de samenwerking over de benodigde veerkracht en technieken beschikt om zonder mij te kunnen. 

Hoe je deze superkracht inzet, leer ik je in deze workshop. Gratis. Want ik gun iedereen deze praktische tool, waarmee jij jezelf in 5 minuten moeiteloos en op een leuke manier (echt waar) nieuwe gewoontes en gevoelens eigen maakt.

👋 Dag anxiety, dag worstelen op wilskracht, dag frustratie.
🤲 Hallo vertrouwen, hallo easy change, hallo plezier in je doelen behalen.

Natuurlijk, dit bijna klinkt als ‘too good to be true’. Maar stel je eens voor: wat als dit echt werkt? (Want dat doet het!) Wat levert het jou dan op? Hoe fijn is het als jij dat ene vurig gewenste iets op een super snelle manier in je leven haalt? Minder snoepen, beter voor jezelf zorgen, assertiever zijn, makkelijker je grenzen aangeven?
Is het dan niet op zijn minst het proberen waard?

(Blijkt het niets voor jou, dan ga je gewoon de workshop weer uit, en verder met je vrijdagavond. Dan krijg je extra kudos voor het proberen!)

Praktische info

 • 9 februari
 • 20:00 – 21:00
 • online
 • bite-size: geen diepe hypnose of hard werken
 • met replay
 • it’s gonna be fun!

Yes, dat is precies wat ik kan gebruiken!

Na aanmelding ontvang je een email met de zoom-link.
Als je vragen hebt, stel ze gerust via een reply op de email of gebruik het contactformulier.