Wil jij eindelijk waarmaken wat er in je zit?

Audio's

Zit jij midden in een verander- of herstelproces en kun jij wel wat ondersteuning gebruiken? Met de juiste hypnose audio gaat dat een stuk makkelijker. In hypnose staat de kritische factor van je brein even uit waardoor jij jezelf nieuwe overtuigingen, gedachten en gevoelens eigen kan maken, zonder de weerstand die er bij volle bewustzijn wel is.

Waarbij je hypnose het beste kan zien als een gevoel van volledige ontspanning. Het is een heel natuurlijke staat van zijn, en is daarom compleet veilig om in je eentje thuis te ervaren. Je zult merken dat je alleen al van de ontspanning flink opknapt, dus ook in de trein of op reis kan het heerlijk zijn om even een audio op te zetten. 

Persoonlijke audio

Wil jij meer zelfvertrouwen ervaren of werk jij aan elimineren van die (super irritante) blokkade op zichtbaarheid? Met een speciaal voor jou gemaakte hypno-audio ondersteun ik jou in het proces waar je doorheen gaat. Doordat ik jou in de audio persoonlijk toespreek en daarbij jouw eigen woorden gebruik, resoneert deze recording op een diep onbewust niveau en laat jij je brein op eenvoudige wijze nieuwe verbindingen maken. 

Het is belangrijk dat je de audio minstens 21 dagen achter elkaar luistert, omdat je brein leert door herhaling.

Eenmalig investering van € 111,- incl BTW

Moeiteloos zichtbaar

Na 21 dagen luisteren durf jij jezelf steeds duidelijker te laten zien aan de buitenwereld. Je begrijpt dat het waardevol is wat jij komt brengen en voelt beter dat het veilig is om jezelf en wat jij doet stevig neer te zetten. 

Onwankelbaar zelfvertrouwen

Met hulp van deze audio maak jij vele malen makkelijker de shift van niet in jezelf geloven, naar geloven dat jij kan wat je wil kunnen en dat je het waard bent om je wensen en verlangens realiteit te maken. 

Stoppen met roken

Wil jij stoppen met roken? Dan is de effectiefste manier om  jouw overtuigingen op diepgaand niveau te veranderen. Nu gelooft een deel van jou namelijk nog dat roken jou iets goeds brengt, dat het je leven beter maakt. Door deze overtuigingen te vervangen door het zeker weten dat je het niet meer nodig hebt en het gevoel dat je het ook echt niet meer wil, gaat het stoppen vele malen makkelijker.

Omdat je lichaam anders functioneert zonder de nicotine, kan het behulpzaam zijn om jezelf op praktische wijze te ondersteunen. Kijk hier voor tips op dit gebied. 

Eenmalig investering van € 33,- incl BTW

Versneld herstel

Kan jouw herstel- of genezingsproces een steuntje in de rug gebruiken? Ben jij al langer bezig met helen of je weer beter voelen, maar is je energielevel nog stééds laag en heb jij naar jouw zin veel te vaak een ‘bijkomdag’ nodig? Dan kan deze helende, transformerende audio als ondersteuning werken. In de audio laat ik een helende draaikolk door jouw lichaam reizen, die alles in jou herbalanceert, revitaliseert en versneld herstelt. Je geeft je immuunsysteem een boost en schoont je lichaam grondig op. Je krijgt nieuwe energie en voelt je volledig ontspannen tijdens het luisteren. 

I know, voor veel mensen klinkt dit superzweverig. En toch werkt het, zelfs bij ‘blauwe’ sceptici 😉
Als jij écht niets voelt tijdens het luisteren, krijg jij zelfs je geld terug. Waarom? Omdat ik iedereen die met zijn of haar gezondheid en energieniveau worstelt gun dat het wat makkelijker mag gaan. En ik ken de twijfels rondom ‘nóg iets proberen zonder garantie’ en wil die graag wegnemen.

Dus, voel je dat deze voor jou is? Gewoon doen dan, want je verliest niets als het toch niets voor jou blijkt.

Eenmalig investering van € 44,- incl BTW

Let op: deze audio’s zijn geen vervanging voor therapie en zijn bedoeld ter ondersteuning van het innerlijk werk dat jij al aan het verzetten bent. Indien je vermoedt dat er diepgaander trauma onder schuil gaat, hebben jouw blokkades mogelijk nog een te actuele beschermende werking en is een RTT-traject of ander soort therapie sterk aan te raden.

Luister nooit naar een hypnose-audio als je zelf achter het stuur zit. Tijdens het wandelen  kun je er wel prima naar luisteren. Datzelfde geldt voor tijdens het slapen; de woorden komen gewoon binnen in je onderbewustzijn.